TRISONIC Phacoemulsification System

TRISONIC Phacoemulsification System
Termék részletek

Modell: TRISONIC

US FDA jóváhagyva

Made in USA, az MTP Inc


Kiemel:

• Alacsony költségű
• Újrafelhasználható tartozékok
• Az USA-ban készült
• Speciális nagy teljesítményű ultrahang
• Alacsony impulzusú perisztaltikus szivattyú
• Beépített Vitrectomia és Cautery
• 12,1 "nagy, összecsukható színes LCD érintőképernyő

• Felhasználóbarát kezelőszervek

Leírás:

Eredet Az USA-ban készült
Súly Hordozható, könnyű súly
Képernyő 12.1 '' érintőképernyő
Hang: Igen
Memória: 24 felhasználói program 24 felhasználói program
Üzemmód USA, IA, Vitrectomia, Diatermia
Frekvencia 40kHz
Építés Titán
Mód USA folyamatos üzemmód, amerikai impulzus mód, amerikai burst mód, amerikai mikro üzemmód
Aspirációs típus Perisztaltikus, perisztaltikus
Maximális vákuum 500 mmHg
Max áramlási sebesség 50cc / perc
csőrendszer Gyors, egyszerűen adagolható kazetta
Anterior Vitrectomia Egyetlen vágás, 60-700 darab / perc
Kompresszor típus Belső
Többfunkciós Igen
Programozható lábpedál Igen
Motorizált IV Pólus VálaszthatóA csomagolás tartalmazza:

Összesen M3000 konzolcsomag, amerikai kézidarab, IA kézidarab, Asp Tip .3mm, Asp Tip .3mm 45 fokos, Vitrector, US Tippcsomag, Csipeszek, Vezeték (Cautery), gyűjtőtáskák, Vinyl borító, Opcionális automata IV polár kosárhoz


Tulajdonságok és előnyök:

Jellemzővel ellátott, könnyen kezelhető konzol: Ergonómikusan tervezték az egyszerű kezelhetőség érdekében, nagyméretű, könnyen olvasható kijelzőkkel. A konzol rendkívül egyszerű kezelhetőség. Nincs programozás, nincs komplex megjelenítés, nincs várakozás, nincs zavartság.


Folyamatosan önműködő emulgeálás:
A legfejlettebb nagyteljesítményű ultrahangok emulgeálják az összes magot a legkeményebbektől a legnehezebb sűrűségig. A folyamatos autotuning áramkör a szürkehályog-sebész számára biztosítja a legmagasabb szintű kontrollt minden teljesítményszint és magsűrűség tekintetében. Az U / S Pulse és U / S hideg üzemmódok további rugalmasságot kínálnak.


All-Titanium Phaco Handpiece:
Teljesen a végső műtéti fémből készült, ez a phaco kézidarab nem rothad. A rozsdamentes acélból jóval jobb, ha a titán teljesen megszünteti a korrózió lehetőségét. Könnyű és gyakorlatilag elpusztíthatatlan, ez a fahadtest kényelme és érzése mindenki számára felülmúlhatatlan.

Hi-Performance Footpedal:
A tapintásos visszacsatolással ellátott multifunkciós lábpedál pontos arányos szabályozást biztosít. Az öntött alumínium konstrukció és a poliuretán páncélozott kábel teszi ezt a lábpedált rendkívül tartós, mégis kicsi és könnyű.


Haladó öntözés és aspiráció:
Az alacsony pulzáló, hathengeres perisztaltikus szivattyú biztosítja a szürkehályog teljes vákuum- és szívóáram-szabályzását, valamint az elülső kamra szabadságát. Több hallható hang folyamatosan közvetíti a rendszer állapotát. A vákuum teljesen állítható, biztonságos és megfelelő vákuumot biztosítva a legújabb phaco technikákhoz.


Beépített Vitrectomia és Cautery:
A belső levegő kompresszor kiküszöböli a kapcsolatot egy külső levegőforrással vitrectomia miatt. A vágási sebesség széles tartományban állítható, beleértve az opcionális pneumatikus olló egy vágási beállítását is. A bipoláris diatermia kiszámítható szövetkauterizációt eredményez.

A kiváló összetevők megbízhatóságot nyújtanak:
A felülmúlhatatlan alkatrészminőség, a precíziós perisztaltikus szivattyútól a robusztus, rozsdamentes acél vákuum átalakítóig, ez a phaco épül a legutolsóig. Minden fémlemez és kötőelemek rozsdamentes acélból készülnek, és kiváló korrózióállóságot biztosítanak.


A legtöbb gazdaságos választás:

Az MTP phacos árai lényegesen alacsonyabbak, mint a többi gyártótól elérhető phacos. Ezenkívül az összes tartozék újrafelhasználható, így a szürkehályog kitermelésének legalacsonyabb költsége biztosított.

Menni fogsz nagykereskedelmi orvosi, műtéti szemészeti trízis fakoemulzifikációs rendszert Kínában a szemészeti anyagok gyártói és beszállítói közül az egyik vezető triacetikus phacoemulsification rendszerből? Üdvözöljük az árakat velünk.
Vizsgálat