Szemészeti, sebészeti Mikroszkóp

A termék tervezett két férfi dupla binokuláris művelet Mikroszkóp. Segéd binokuláris mint ellenfél binokuláris is lehet kapcsolni. A szemészeti műtét és a kéz műtét is alkalmazható.

A pupilla távolság: 55 mm állítható tartomány ~ 75mm

Mező: F46 átmérője ~ F8.5 mm

Objektív fókusz: f = 200mm

Nem kötelező célkitűzések: f = 250mm / 300mm / 350mm / 400mm

Munka távolság: 195 mm

Maximális felbontás: 126LP / mm

Megvilágítás Sourc:15V / 150W, orvosi hideg-gondolkodási halogénlámpa

Szűrő: UVandamp; IR szűrő, sárga folt védelem, redfree, GG435, GG475

Mikroszkóp: 1710 mm maximális magasság

Kar: 1320 mm-es sugárral elérése

Állítható függőleges tartomány: 710 mm ~ 1310mm

Arthrosis Fixati: elektromágneses zár

Csomagolási térfogat: 1.494 m 3, 5cartons

Teljes súly: 302 kg

Elsődleges versenyző előnye: márka-név részek, a származási országot, elektronikus linket, tapasztalt személyzettel, zöld termék, garancia, jótállás, nemzetközi jóváhagyások, csomagolás, Ár, termék jellemzői, termék teljesítménye, gyors szállítás, minőséget jóváhagyások, hírnevét, szolgáltatás, kis megrendelések elfogadott.

Bármely harmadik fél védjegyei vagy a képek itt látható is, csak hivatkozási célt szolgálnak. Mi nem jogosultak eladni a termékeket, figyelembe véve az ilyen védjegyek.


Shanghai új szemmel orvosi Inc. egy átfogó vállalat, integráló több ágazatban, például az orvosi-befektetés, menedzsment, digitális szemészeti berendezések fejlesztése, gyártása és az általános ügynök, ezen a környéken: Kína az amerikai TTI digitális magas meghatározás termékek. A készségek Neweyes alakult ki,Fundus kamerával;Optometriai berendezések;Szemészeti Mikroszkóp;Réslámpa; nyertek a szerzői jog a Peoplesand #39; s a Kínai Köztársaság.

További információt aSebészeti Mikroszkóphttp://www.eyesmed.com/fundus-Camera/