Előtt, hogy mi a leggyakrabban használt a folyamat optometriai optometriai berendezések előkészítése szemüveg

Előtt a készítményt a poharakat optometriai egy must részére egy műsor. Eközben optometriai pontos, egyéb tapasztalatok nem szakmai optometrista, optometriai berendezések jó vagy rossz, szintén döntő szerepet játszott.


Optometriai berendezések most sokan vannak, a leggyakrabban használt a következő osztályok, bemutassam Önnek egy egy. Úgy, hogy mindenki meg tudja érteni, hanem mindenki abban az időben a szemüveg keretek elkészítése, könnyen különbséget tenni a szakmai optometriai egységek, vagy nem.


1 vision, Fényreklám tábla: eszköz a tesztelés a vizuális élesség.

2, ellenőrizze a lemez: alkotja a optometriai vizsgálatok; teszt-hozzászokott kinyomoz szem dioptria, séta a próbálja megfigyelni, és is, mint a vírusneutralizációs teszt szabványok.

3, közelében látásélesség diagram: hozzászokott kinyomoz közelében; lightbox-típusú szem diagram és ondifferential diagnózisa fénytörési állapotát.

4, összpontosítva a zseblámpa: használt szem ellenőrzés, mint egy kiegészítő világítás; szintén használják a pupilla fény reflex fény és a vetítés fényforrás segítségével a szaruhártya reflex pont megfigyelése.

5, vonalzók: mérési pupillatávolság; megduplázza a lencsék Szemüveg keretek mérőeszközök méretét.