Tükör álló sebészeti Mikroszkóp kép invertálása

Az invertálás tükör fel az objektív és az okulár lencse egy működő Mikroszkóp között lehessen egyenesen a képek üveges műtét során.

Más sebészeti Mikroszkóp, mint a Leica mikroszkóppal kell szabni.

Mi vagyunk a szakmai gyártója, szakosodott színszűrők és adapterek esetében a digitalizálás résen lámpák andamp; Mikroszkópok, tíz évig.

Elsődleges versenyző előnye: márka-név részek, a származási országot, elektronikus linket, tapasztalt személyzettel, zöld termék, garancia, jótállás, nemzetközi jóváhagyások, csomagolás, Ár, termék jellemzői, termék teljesítménye, gyors szállítás, minőséget jóváhagyások, hírnevét, szolgáltatás, kis megrendelések elfogadott.

Bármely harmadik fél védjegyei vagy a képek itt látható is, csak hivatkozási célt szolgálnak. Mi nem jogosultak eladni a termékeket, figyelembe véve az ilyen védjegyek.


Shanghai új szemmel orvosi Inc. egy átfogó vállalat, integráló több ágazatban, például az orvosi-befektetés, menedzsment, digitális szemészeti berendezések fejlesztése, gyártása és az általános ügynök, ezen a környéken: Kína az amerikai TTI digitális magas meghatározás termékek. A készségek Neweyes alakult ki,Fundus kamerával;Optometriai berendezések;Szemészeti Mikroszkóp;Réslámpa; nyertek a szerzői jog a Peoplesand #39; s a Kínai Köztársaság.

További információt aSebészeti Mikroszkóphttp://www.eyesmed.com/fundus-Camera/