Által 400-fold a 10 évvel nőtt, milyen esélye volt új szemmel fogás?2015-ben, bevételek 164 millió jüan, nettó nyereség, több mint 40 millió jüan, mint egy új OTC piac cég, új szemmel üzleti teljesítmény nem rosszabb, mint néhány A részesedési vállalat. És tíz évvel ezelőtt, amikor a vállalat alakult a Tongji Egyetem nemzeti Egyetem tudományos Park, az éves bevétel volt csak 37 milliót.

Indult digitális megoldások szemészeti berendezések, egy sor szemészeti berendezés van, a Térkép az új szemmel. Az alapító és elnök úr Tang Delin azt mondta a Kutatócsoport kezdett a cég a digitális fundus kamerával.

Több mint egy évtizeddel ezelőtt, amikor a digitális fényképezőgépek befolyásolják a hagyományos film marketing, vált, nehéz, hogy a filmek a betegek szemészeti kórházak számára. Látva ezt, mint egy equipmentmaintenanceworker, a szemészeti kórházban, egy gondolat jutott Mr. Tang: hagyományos filmes fundus digitális megoldásokat. Sikeres átalakítása a fundus kamera kezelésékor jel, digitális jel, nem csak drága berendezések továbbra is dolgozik, hanem is hozta a 20000 RMB jövedelem Mr.Tang. A betekintést az üzleti lehetőséget Mr.Tang lemondott, és kezdett a saját dolgával.Mr. Tang: "ezek a berendezések arról szóltak, hogy ki kell küszöbölni a kórházak, ki volna költött 500 ezer digitális gépek. De ony van szükségünk, hogy a gépek digitális 80 ezer. Ily módon nagy mennyiségű költség menti, és mi folyamatosan működik, szakdolgozatok gépek. És ez is megment sok időt az orvosok, mert nincs több film kell nyomtatni."2015 előtt a fundus kamerák a kórházakban a film-típusú, 1200 Kínában és 10000 egységek az egész világon. Most a fundus digitális fényképezőgép piac teljesen került kifejlesztésre.

Jelenleg új szemmel és egy új probléma: mi a teendő? Mr. Tang másik szemészeti gép célja — — réslámpa. Réslámpa a szükséges felszerelések, szemészeti vizsgálatra. Mielőtt digitális tesszük, vannak 12000 Kínában és 50000 egységek az egész világon. Ha digitális átalakító a költsége 30 ezer jüan egységenként, 1,5 milliárd jüan a piac mérete.


Mi történik, miután átalakította a régi szemészeti gépek? Videó felvétel rendszer, sebészeti Mikroszkóp, rögzíti az egész művelet, amely tökéletes megoldást nyújt orvosi konfliktusok. Együttműködik a Zeiss, egyszer Zeiss eladja sebészeti Mikroszkóp, video regisztráló készülék rendszer új szemmel lesz megvásárolható együtt. A video regisztráló készülék rendszer nem csak használható szemészet, hanem az ortopédia, Idegsebészeti és más megyékben. Ez birtokol egy nagy piac, és egy sokkal versenyképes áron, mint a rendszerek tengerentúlon.