A rés lámpa vizsgát lehet tenni

A szemészeti vizsgálat részeként. Használható együtt más eljárások, hogy értékelje a szem, mint Szemtükrözéssel, látás vizsgálat, és Tonometria (a szemnyomás méréséhez).

Nézni a struktúrák a szem, a látóideg vagy a retina hátsó.

Hogy segítsen megtalálni a struktúrák az első a szem problémák. Például tud segít megtalálni a problémák, mint a szürkehályog, kötőhártya-gyulladás, iritis, vagy egy fertőzés vagy a szaruhártya sérülése.

Hogy segítsen megtalálni, és nyomon követheti a zöldhályog és a makula degeneráció.

Keressen egy idegen tárgy, mint egy fém töredék, a, vagy a szem.

Keressünk szem problémák, amit május lenni okozott mellett más betegségek, mint például a cukorbetegség vagy a rheumatoid arthritis.

Hogy tartsa ellenőrzése a problémák, mint a vérzés után egy szemsérülés.

Hogy tartsa ellenőrzése a problémák, mint a szürkehályog formában kemoterápia vagy sugárkezelés kezelésére vagy csontvelő-transzplantáció után.


Shanghai új szemmel orvosi Inc. egy átfogó vállalat, integráló több ágazatban, például az orvosi-befektetés, menedzsment, digitális szemészeti berendezések fejlesztése, gyártása és az általános ügynök, ezen a környéken: Kína az amerikai TTI digitális magas meghatározás termékek. A készségek Neweyes alakult ki,Fundus kamerával;Optometriai berendezések;Szemészeti Mikroszkóp;Réslámpa; nyertek a szerzői jog a Peoplesand #39; s a Kínai Köztársaság.

További információt aRéslámpahttp://www.eyesmed.com/SLIP-LAMP/