2016 AAO találkozó, ChicagoStand szám: 250 251


WelcometovisitShanghaiNewEyesintheupcoming2016AAOMeeting! Ourlatestophthalmicportableequipment:portabledigitalslitlamp, portablefunduscameraandotherproducts, willbeondisplayforyourexperienceandguidance!

American Academy of Ophthalmology (AAO) hozta létre 1980-ban már több mint 7000 tagjai. Mint a worldand #39; s legnagyobb és legszélesebb körű tudományos konferencián, a szemészet AAO kiterjed minden kérdésben, szemészeti és a szakemberek. -A ' a legjobb hely, hogy megismerjék társaik, a világ minden tájáról a helyszíni oktatás. AAO kiállítás egyben a worldand #39; s legjobb platform nemzetközi szemészeti kapcsolatos orvosi termékek és berendezések, a vásárlót, hogy új piacok és nemzetközi népszerűsítését megjelenítéséhez.

A konferencia fő témái: szürkehályog, szaruhártya és külső betegségek, glaukóma, intraocularis gyulladás, uveitis, szemészet, szemészeti, szemészet, szemészeti, szemészet, kancsalság-műtét, retina betegségek, üveges betegségek, vizuális rehabilitációs és így tovább.


A kijelzőn
Kapaszkodóoszlopot Fundus kamerával


HD képalkotás és a stabil teljesítmény

Nonmydriatic és a széles

Könnyű kezelhetőség és hordozható elvégzésére

Nagy adatok és a különböző olvasási módban

Lövés, és mentse, valós idejű átviteli fundus fotók keresztül WIFI
Hordozható digitális réslámpa

Magas meghatározás andStable kép

10-szer nagyítás és a valós idejű megjelenítését nagyfelbontású képalkotó, pontosabb részletes ítélet


Új optikai Systemand nagy látómező

Professzionális optikai tervezés, elülső fényképet a tiszta és világos kilátást kínál.


Könnyű kezelhetőség és a kiváló hordozhatóság

Elegáns megjelenése, ergonómia és a humanizált alkalmazás, gyakorlati és hatékony termék biztosít. Egy gomb, egy HD elülső kép foglyul ejtett.


Független kutatás és fejlesztés adapter-sorozat új szemmel