Asztali Fundus kamerával

Asztali Fundus kamerával
Termék részletek

Nagykereskedelmi orvosi, sebészeti szemészeti asztali fundus kamerával gyártott-ban Kína, az egyik a vezető asztali fundus kamera szemészet gyártók és beszállítók akarsz? Üdvözöljük az árat, Amerikai Egyesült Államok.

TNF-505 nem mydriatic digitális fundus kamerával integrálja a mydriatic és nem mydriatic fundus fényképet. Ily módon ez is könnyen megfelelnek a napi járóbeteg szolgáltatás, szemészeti, és is lesz egy erőteljes eszköz a hatékony és jó minőségű szemfenéki kép megoldás fundus szűrés. Nagy költséghatékonyság nyújt átfogó szemfenéki kép. Top pixel felbontás, SLR képalkotó rendszer és kiváló optikai rendszer, nagyobb előnyei a TNF505 szemfenéki fényképezőgép mint más márkák.


Külső SLR képalkotó rendszer szolgáltat használók-val könnyű hozzáférést biztosít a nagy felbontású fényképek.

Külső SLR képalkotó rendszer, élénk színek és a gazdag részletek, hanem is teszi, így könnyű, korszerűsítése.Top képpont felbontású részleteket fantasztikus élményt kínál.

18 megapixeles képeket és kiváló optikai, képalkotó rendszer biztosít. Ily módon a kép továbbra is végül világos után részleges nagyítását, amely elengedhetetlen a minimális elváltozások diagnosztizálására.Egységbe rendezés-ból fénykép mydriatic és nem mydriatic fundus


Egységbe rendezés-ból fénykép mydriatic és nem mydriatic fundus, teljes mértékben megfelel a szükség-ból vizsgálat szakmai szemfenéki és a szemfenéki-szűrés.


Egyszerű illesztő és könnyű üzemeltetés

Egyszerű megjelenés, a gazdag, képalkotó támogató rendszer és a GPS nyomkövető két kiegészítő pontok, hogy a művelet könnyen hozzáférhető még zöld kéz, aki soha nem használja a fundus kamerával.Alacsony zseblámpa lövés mód

Ha úgy dönt, hogy a felvételi mód, hogy alacsony zseblámpa, egy világos és egyértelmű fundus fotó még lehet megszerezni. Ugyanakkor a beteg's comfort garantálható nagy WAy.


Vizsgálat