Digitális rendszer reformja Fundus kamerával

Digitális rendszer reformja Fundus kamerával
Termék részletek

Fogsz nagykereskedelmi orvosi, sebészeti szemészeti digitális reformja rendszerhez gyártott-ban Kína, az egyik a vezető digitális reformja rendszer fundus kamerával szemészet-gyártók és a beszállítók fundus kamerával? Üdvözöljük az árat, Amerikai Egyesült Államok.

A Fundus kamerával digitális konverzióJellemzők és funkciók, frissítés

1. optika-konverziós lencse:


T ő core technológia a korszerűsítés: optika konverziós lencse mely összeköt-a digitális fényképezőgép véleménye kell a pontos mérete a nézet field. Színkromatikus eltérés-mentes,nagy felbontású elképzelhető feldolgozás.

We tervezett 6 készlet több darab Gauss típusú optika konverziós lencse (most upgradet, a 8-készletek), együtt 10 millió pixel digitális fényképezőgép, minden előnyét tökéletes Fundus Imaging biztosít a összeadás-ból egyidejű megjelenítés és a pillanatnyi rendelkezésre álló képek rögzítése.


2. az módszere és célja a frissítés

Ahhoz, hogy a digitális, csak tulajdonítanak egy optika konverziós adapter a eredeti Fundus kamerával, nem módosítások vagy változtatások. Film fényképezőgép használata elérhető marad. Egyfter frissített, magas meghatározás kromatikus imagings eredeti szemlencsékbe közvetlenül elérhető, a imagings is felzárkózott vagy még meghaladta a korszerű digitális kész alapok kamera.


3. a képalkotó-merge funkció


Digitális képalkotó rendszer integrál varrás nélküli ads a végső kép tulajdonság, diagnosztikai sokoldalúság és képes frissíteni a jövőbeli technológiák. Több kép overlay, Egyesítés és grafikus funkciókat ad a felhasználónak a diagnosztikai eszközök szélesebb skáláját.

4. Datebase betéti és irányítási rendszer


a. a adatbázis létrehozása a beteg, ilyen Diagnosztizálás, a statisztika integráció, a rendezés menedzsment, folyamatos nyilvántartást vezet.

b. digitális Patten kártya a beteg, egyszerű jelentést.

c. adatbázis-beteg, intelligens keresés, képek.

d. információk nyomtató, hát, CD nyilvántartást vezetni.

e. Video regisztráló készülék, betét, újra játszani

f. elképzelhető feldolgozás, nagyítás, nyomtató.

5. képalkotó halad:

a. kiváló digitális kép feldolgozás rendszer biztosít célkitűzés diagnosztizálni a klinikán.

b. kép korlátlan manify funkció, a legfinomabb betegség ellenőrzését lehetővé teszik.

c. kép összehasonlításban egymás mellett, különböző betegek, vagy egy beteg különböző időszakok között.

d. Retina Image mérésre kiszámítása, rendelkezésre állnak, a fényerő és a kontraszt is útterhelési; kóros chages jel áll rendelkezésre.

e. képalkotó, a videoátvitel között a kép elfog, lézer szoba és szoba szinkron.

könnyen nyomtatni és állandó nyilvántartást vezetnek, és előre-ra egy Szemészeti Klinika f..

-magasság: 150 %; font - méret: 16px, mso--egalizálása: 1px; "> kiváló digitális kép feldolgozás rendszer biztosít objektív diagnosztizálásához, a klinika.

Vizsgálat